Iltajuhla / Afterparty

25.4.2019

Museologian seminaarin iltajuhlassa esiintyy Eroottinen kodinkonerunous, joka on vuonna 2018 Jyväskylässä syntynyt runouden genre. Se sai alkunsa kun runoilijat Nasty Ringrat ja Emil Nachtwolf kävelivät Ilokiveltä Ylä-Ruthiin. Nachtwolf huokaisi Ringratille yöradio-äänellä: “Ole keholleni leipäkone”. Tästä sai alkunsa menestystarina, joka debytoitiin Vakiopaineen Runoklubilla, ja joka siitä lähtien on laajentunut kuin paisuva taikina leipäkoneessa. Ringratin ja Nachtwolfin runoissa on monia tasoja, joista kuulija voi valita omansa. Eroottinen kodinkonerunous tarjoaa lukuisia tunteita ja vaihtelevia nautinnon tasoja. Genressä ei ole kyse banaalista pelleilystä tai kinksheimauksesta, vaan elektroniikan jokainen edustaja on valittu, tunnusteltu ja maisteltu huolella matkalla erotiikan ja runon maailmaan.

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä
Kuva: Timo Suutarinen

Toinen illan esiintyjistä on Jyväskylän Burlesque Ry, joka on vuonna 2016 perustettu burleskitaiteilijoiden ja harrastajien yhdistys. Yhdistys keikkailee näyttävin esityksin ympäri Jyväskylää ja tarjoaa burleskiopetusta jäsenilleen. Heidän esityksensä ovat valovoimaisia, taitavasti toteutettuja sekä säväyttäviä! Tule kokemaan burleskin sykähdyttävä mutta herkkä lumo ja kimallus sekä kauniisti toteutetut hahmo- ja asukokonaisuudet!

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö
Kuva: Samppa Erkkilä

Ohjelma / Program


19.00           Iltajuhla ravintola Ilokivessä / Afterparty at Student Union House, Ilokivi

19.05                    Tervetuliaispuhe / Welcoming speech
19-20.30              Ruokatarjoilua ja jälkiruokakahvit / Food and coffee

21.00                     Eroottinen kodinkonerunous
22.00                     Jyväskylä Burlesque Ry
23.00                     Tilaisuus päättyy / End of the event


Museologian Seminaarin iltajuhla järjestetään Ylioppilastalo Ilokivessä torstaina 25.4 kello 19 alkaen. Illan aikana on luvassa kaksi upeaa esitystä suoraan Jyväskylästä, Eroottinen kodinkonerunous sekä Jyväskylä Burlesque Ry. Kymmenen euron sisäänpääsymaksuun sisältyy myös buffet -tarjoilu. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa juotavaa baarista koko illan ajan. Lämpimästi Tervetuloa!

Menu

Vegaanista kasvispiirakkaa (maidoton, myös gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa), Pinaattirullaa (laktoositon, gluteeniton) (sis. kananmunaa ja majoneesia), Vihersalaattia melonilla ja Ilokiven omalla sinappisella salaatinkastikkeella (maidoton, gluteeniton, vegaaninen)

Kahvi / tee

Mokkapala / vegaaneille brownie (gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)

The afterparty of the Museology Seminar will be held on Thursday, April 25th at 7 pm at the Student Union house, Ilokivi. During the evening there will be two wonderful performances directly from Jyväskylä, Eroottinen kodinkonerunous and Jyväskylä Burlesque Ry. The entrance fee of 10 euros also includes buffet service. There is a chance to buy drinks from the bar throughout the evening. Warm welcome!

Menu

Vegan vegetable pie (milk-free, also gluten-free option if necessary), Spinach rolls (lactose-free, gluten-free) (incl. Egg and mayonnaise), Green salad with melon and Ilokivi’s own mustard sauce (milk-free, gluten-free, vegan)

Coffee / tea

Mocha brownie / Vegan brownie (also gluten-free option if necessary)


Saapuminen paikalle / Arrival at the location

Museologian seminaarin iltajuhla järjestetään torstaina 25.4 yliopiston päärakennuksen välittömässä läheisyydessä Ylioppilastalo Ilokivessä. Osoitteessa Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä.

The afterparty will be held on Thursday, april 25th at the Student Union House, Ilokivi. It is located near the university’s main building at Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä.